Prostreno.cz

Broskve ve víně

Broskve naložené v muškátovém víně.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 424 kJ / 101 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy19g
tuky0g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Broskve vložte na 5 minut do vařící vody a pak je oloupejte. Růžový pepř rozdrťte v hmoždíři. Víno, pepř a skořici svařte.
  2. Do sklenice uložte půlky broskví a zalijte svařeným vínem. Sklenici uzavřete a sterilujte 20 minut.

TIP:

Takto naložené broskve se podávají k sýrům.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,01g
  • Sacharidy:

    155,10g
    • Cukry:

      16,59g
  • Tuky:

    4,27g
  • Vláknina:

    79,50g

Aktivita pro spálení: 101 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Broskvové chutney

(8 hlasů)
35min
293 kJ

Broskve s levandulí

(6 hlasů)
1h a 10min
472 kJ

Broskve v brandy

(9 hlasů)
30min
676 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Broskve ve víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat