Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kapr na kmíně

lanvin
8hlasů
Hodnotit

55min

15min příprava

40min vaření

470 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky3g sacharidy9g bílkoviny

Jedna z mnoha variací přípravy vánočního kapra.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks kapřích filetů
  • 1 lžíce drceného kmínu
  • 3 lžíce másla
  • 5 špetek soli
  • 1 ks cibule
  • 1 špetka kayenského pepře
  • 1 ks citrónu - nakrájeného na čtvrtky
  • 3 lžíce nasekané zelené petrželky
  • 100 ml bílého polosladkého vína

Postup přípravy

  • Omyté, osušené kousky ryby osolte a opepřete.
  • Na rozehřátém másle rybu zvolna opečte z každé strany 3 minuty.
  • Přidejte oloupanou, nakrájenou cibuli, vše posypte kmínem, podlijte vínem a duste 15 minut.
  • Rybu vyndejte na talíř.
  • Zredukujt šťávu, ve které se dusila ryba na polovinu.
  • Vložte zpět rybu posypte petrželkou, prohřejte a podávejte.
Plněný pita chléb

Plněný pita chléb

1 hlas
50min 889kJ 90 Kč
Salát z nových brambor

Salát z nových brambor

2 hlasy
45min 250kJ 85 Kč

Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

Kapr s mandarinkami

19 hlasů
30min 531 kJ 97 Kč
Vánoční ryba na švestkách

Vánoční ryba na švestkách

15 hlasů
55min 316 kJ 160 Kč
Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

10 hlasů
6h a 50min 403 kJ 200 Kč
Ovíněný kapr

Ovíněný kapr

12 hlasů
60min 508 kJ 130 Kč
Kapr na pivu

Kapr na pivu

6 hlasů
1h a 40min 516 kJ 95 Kč
Kapr s celerem

Kapr s celerem

8 hlasů
1h a 5min 452 kJ 135 Kč

Články nejen o vaření