Prostreno.cz

Tilapie s kaparovým přelivem

Chuť rybího masa zvýrazní kapary s žampióny.

05.03.2013 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

364 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Příprava kaparové omáčky: Na 3 rozehřátých lžících oleje orestujte cibuli. Přidejte nasekané kapary, žampiony, bílé víno a 2 lžíce citrónové šťávy, vše dobře promíchejte, přidejte rajčata a pažitku. Přiveďte k varu a odstraňte z tepla. Podle chuti můžete jemně přisolit.
  2. Filé osolte a pokapejte citrónem.
  3. Na rozehřátém oleji opečte filé zvolna z obou stran, nejdříve kůži dolů.
  4. Podávejte s kaparovým přelivem, rýží a dušenou zeleninou.

TIP:

Tilapie je velice chutnou rybou, která se chová na farmách. Maso tilapie je tučnější.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    92,69 g
  • Sacharidy:

    36,50 g
    • Cukry:

      12,70 g
  • Tuky:

    56,68 g
  • Vláknina:

    9,50 g

Aktivita pro spálení:

528 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

157

minut uklízení





Podobné recepty

Tilapie s pomeranči

(8 hlasů)
45min
910 kJ

Tilapie se špenátem

(7 hlasů)
60min
497 kJ

Tilapie v mandlích

(7 hlasů)
50min
1178 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

kuře celé

215 kcal / 100g
B18 g
S0,2 g
T8 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tilapie s kaparovým přelivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba