Prostreno.cz

Dušené vepřové srdce

Vepřové srdce na bílém víně.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 727 kJ / 173 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy2g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté a očištěné srdce nakrájejte na menší kousky.
  2. Na rozehřátém másle orestujte maso a nakrájený česnek.
  3. Zalijte vínem a duste doměkka.
  4. Osolte, opepřete a podávejte posypané petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,90g
  • Sacharidy:

    104,80g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    100,58g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 173 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Játra na cibulce

(12 hlasů)
30min
620 kJ

Játra s medem

(8 hlasů)
30min
1061 kJ

Vepřová játra na jablkách

(11 hlasů)
35min
575 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

heenna
23.04.2016
moniika
20.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dušené vepřové srdce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat