Prostreno.cz

Ryby v kokosu

Jemné rybí maso s kokosovou chutí.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 382 kJ / 91 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy6g
tuky7g

Ingredience na

  • 4 ks čerstvého rybího filé - á 150 g
  • 8 lžic olivového oleje
  • 1 ks cibule - najemno nakrájené
  • 100 g sušeného kokosu
  • 2 ks červené chilli papričky - nakrájené na tenké plátky
  • 1/2 lžičky mleté kurkumy
  • 8 ks klínků citrónu
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Jemně orestujte cibuli na oleji až změkne.
  2. Přidejte kokos, chilli, kurkumu a restujte za stálého míchání po dobu 2-3 minut, dokud kokos nezezlátne.
  3. Na každý kus alobalu položte porci ryby, osolte, pokapejte olejem a na ryby rozdělte připravenou kokosovou směs.
  4. Ryby dobře zabalte.
  5. Pečte v troubě při 180 °C po dobu 25-30 minut.

TIP:

Místo alobalu můžete použít i pečicí papír.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,50g
  • Sacharidy:

    41,10g
    • Cukry:

      17,00g
  • Tuky:

    133,95g
  • Vláknina:

    13,00g

Aktivita pro spálení: 91 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení



Podobné recepty

Dušené ryby

(8 hlasů)
40min
348 kJ

Rybí filety s citrónovou kůrou

(7 hlasů)
40min
430 kJ

Rybí filet s karotkou

(11 hlasů)
1h a 20min
633 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(1 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryby v kokosu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat