Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hruškové chutney

lanvin
17hlasů
Hodnotit

60min

20min příprava

40min vaření

492 kJ

energetická hodnota na 100g

60 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky24g sacharidy1g bílkoviny

Chutney s aromatickou chutí koření.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g hrušek
  • 2 ks jablek
  • 2 ks cibule
  • 1 hrst rozinek
  • 150 g pískového cukru
  • 1 lžíce čerstvého zázvoru - nastrouhaného
  • 1/2 lžičky skořice
  • 1/4 lžičky mletého hřebíčku
  • 1/2 lžičky kayenského pepře
  • 100 ml jablečného octa
  • 2 lžíce oleje
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Hrušky a jablka nakrájejte na menší kousky.
  • Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte hrušky, jablka a ostatní suroviny.
  • Vařte přibližně 30-40 minut za občasného míchání. Směs musí být hustá.
  • Horké chutney dejte do skleniček a uzavřete víčky.
  • Uchovejte na tmavém, chladném místě.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Zázvorové chutney

Zázvorové chutney

12 hlasů
30min 251 kJ 55 Kč
Jablečné chutney

Jablečné chutney

8 hlasů
60min 344 kJ 80 Kč
Cuketové chutney

Cuketové chutney

16 hlasů
1h a 15min 290 kJ 90 Kč
Chutney z višní

Chutney z višní

9 hlasů
60min 242 kJ 75 Kč
Melounové chutney

Melounové chutney

8 hlasů
1h a 10min 235 kJ 88 Kč
Dýňové chutney

Dýňové chutney

13 hlasů
60min 458 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření