Prostreno.cz

Rybí filé pečené v alobalu

Pikantní rybí maso pečené v alobalu.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 529 kJ / 126 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy8g
tuky6g

Ingredience na

  • 400 g rybího filé
  • 150 g sýra čedar
  • 200 g konzervovaných drcených rajčat
  • 2 špetky soli
  • 1/2 lžičky mletého římského kmínu
  • 2 lžičky mleté sladké papriky
  • 2 špetky chilli
  • 50 ml smetany
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 1 stroužek česneku
  • 4 lžíce oleje
  • 1 ks mrkve - na nudličky nakrájené
  • 1 hrst rozinek
  • 2 lžíce ploché listové petržele - nasekané
  • Na ozdobu
  • 2 ks jarní cibulky

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. V misce promíchejte strouhaný sýr, scezená rajčata, koření, prolisovaný česnek, nastrouhanou mrkev, smetanu, citrónovou šťávu, rozinky a nasekanou petrželku.
  3. Na čtverec alobalu (vhodné je dát dvě vrstvy alobalu), položte porce ryby.
  4. Na porce ryby rozdělte připravenou směs a důkladně zabalte.
  5. Pečte v troubě tak 30 minut. Podávejte s rýží, hustě posypané nakrájenou cibulkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé pečené v alobalu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat