Prostreno.cz

Guláš z vepřového masa

Vepřový guláš s lečem.

Ohodnotit
(14 hlasů)
sun
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 587 kJ / 140 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy6g
tuky12g

Ingredience na

  • 500 g vepřového masa - např. plec
  • 2 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžíce mleté sladké (nebo pálivé) papriky
  • 1 sklenička leča
  • 2 špetky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • 2 lžíce tmavé instantní jíšky
  • 400 ml zeleninového vývaru - z kostky

Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek, zaprašte paprikou, přidejte vepřové maso nakrájené na kostky a maso orestujte.
  2. Zalijte vývarem a přikryté duste, až je maso měkké.
  3. Přidejte lečo, instantní jíšku, zamíchejte a ještě 10 minut duste.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Guláš z vepřového masa

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat