Prostreno.cz

Guláš z vepřového masa

Vepřový guláš s lečem.

Ohodnotit
(14 hlasů)
sun
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 597 kJ / 142 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy7g
tuky11g

Ingredience na

  • 500 g vepřového masa - např. plec
  • 2 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžíce mleté sladké (nebo pálivé) papriky
  • 1 sklenička leča
  • 2 špetky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • 2 lžíce tmavé instantní jíšky
  • 400 ml zeleninového vývaru - z kostky

Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek, zaprašte paprikou, přidejte vepřové maso nakrájené na kostky a maso orestujte.
  2. Zalijte vývarem a přikryté duste, až je maso měkké.
  3. Přidejte lečo, instantní jíšku, zamíchejte a ještě 10 minut duste.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,70g
  • Sacharidy:

    223,20g
    • Cukry:

      25,20g
  • Tuky:

    180,63g
  • Vláknina:

    64,00g

Aktivita pro spálení: 142 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Guláš s telecím masem

(11 hlasů)
1h a 10min
487 kJ

Krůtí guláš s kapustou

(13 hlasů)
1h a 15min
421 kJ

Vepřový guláš s kedlubnou

(7 hlasů)
1h a 10min
461 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

hedvika
20.06.2016
verrca
29.05.2016
hedvika
07.05.2016
Anonym
13.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Guláš z vepřového masa

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat