Prostreno.cz

Halibut se zeleným chilli

Grilovaná ryba s pikantní majonézou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 766 kJ / 183 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy1g
tuky16g

Ingredience na

  • 4 porce halibuta, nebo jiné bílé ryby
  • 4 špetky soli
  • 150 ml majonézy nebo bílého jogurtu
  • 1 ks zelené chilli papričky
  • 1 lžíce limetkové šťávy
  • 2 lžíce nasekaných lístků koriandru nebo pažitky

Postup přípravy

  1. Rybu grilujte na stolním grilu z každé strany 5 - 8 minut.
  2. Hotovou rybu osolte.
  3. Promíchejte majonézu, jemně nakrájenou chilli papričku a limetkovou šťávou.
  4. Rybu podávejte s majonézou, posypte koriandrem, nebo pažitkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,90g
  • Sacharidy:

    21,10g
    • Cukry:

      9,00g
  • Tuky:

    79,40g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 183 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Plněný losos na víně

(13 hlasů)
45min
769 kJ

Losos v bylinkové krustě se špenátem

(11 hlasů)
45min
683 kJ

Treska podávaná s vývarem

(9 hlasů)
45min
420 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Halibut se zeleným chilli

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat