Prostreno.cz

Sumec na zelenině

Opečené filé sumce s dušenou zeleninou.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 487 kJ / 116 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy6g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli a česnek jemně nakrájejte.
  2. Rajčata, dýni, a papriku nakrájejte na stejně velké kousky.
  3. Na 4 lžících oleje zeleninu orestujte, posypte tymiánem, rozmarýnem, přikryjte a duste 10 minut.
  4. Pak zeleninu osolte, opepřete, přidejte rajčatový protlak, promíchejte a duste odkryté 5 minut.
  5. Porce ryby osolte, opepřete a obalte důkladně v sezamovém semínku, semínka k rybě lehce přitlačte.
  6. Rybu opečte na oleji s máslem.
  7. Podávejte s podušenou zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,83g
  • Sacharidy:

    259,71g
    • Cukry:

      21,00g
  • Tuky:

    251,46g
  • Vláknina:

    100,10g

Aktivita pro spálení: 116 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
692 kJ

Losos v bylinkové krustě se špenátem

(11 hlasů)
45min
683 kJ

Špagety s makrelou

(20 hlasů)
45min
455 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Sumec na zelenině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat