Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jehněčí v bylinkách

sun
11hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

713 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky5g sacharidy8g bílkoviny

Jehněčí kotlety s dijónskou hořčicí a bylinkami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g jehněčí kotlety
  • 1/2 lžičky soli
  • 2 špetky pepře
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 1 šálek čerstvých bylinek - petržel, tymián , rozmarýn
  • 1/4 šálku strouhanky
  • 3 lžíce másla

Postup přípravy

  • Mas osolte opepřete, potřete hořčicí a obalte v nasekaných bylinkách promíchaných se strouhankou.
  • V pánvi vhodné do trouby maso opečte zprudka na másle, pak dejte na 16 - 20 minut do trouby předehřáté na 200 °C.
  • Maso vyndejte, přikryjte folií a nechte několik minut odpočinout.
Mandlová jablka

Mandlová jablka

1 hlas
50min 753kJ 160 Kč
Rýžové nudle s houbami shiitake

Rýžové nudle s houbami shiitake

1 hlas
50min 462kJ 130 Kč

Podobné recepty

Pečené jehněčí kotlety

Pečené jehněčí kotlety

10 hlasů
2h a 30min 602 kJ 240 Kč
Plněná jehněčí kýta

Plněná jehněčí kýta

10 hlasů
3h a 45min 710 kJ 450 Kč
Jehněčí kotletky s mátou

Jehněčí kotletky s mátou

11 hlasů
30min 930 kJ 450 Kč
Jehněčí na kardamomu

Jehněčí na kardamomu

9 hlasů
2h a 20min 663 kJ 420 Kč
Jehněčí kotletky v mátovém kabátku

Jehněčí kotletky v mátovém kabátku

11 hlasů
50min 960 kJ 190 Kč
Marinované jehněčí kotletky

Marinované jehněčí kotletky

11 hlasů
1h a 45min 870 kJ 345 Kč

Články nejen o vaření