Prostreno.cz

Jehněčí v bylinkách

Jehněčí kotlety s dijónskou hořčicí a bylinkami.

09.05.2014 sun
45min

15min příprava

30min vaření

1067 kJ / 255 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Mas osolte opepřete, potřete hořčicí a obalte v nasekaných bylinkách promíchaných se strouhankou.
  2. V pánvi vhodné do trouby maso opečte zprudka na másle, pak dejte na 16 - 20 minut do trouby předehřáté na 200 °C.
  3. Maso vyndejte, přikryjte folií a nechte několik minut odpočinout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    217,86 g
  • Sacharidy:

    64,90 g
    • Cukry:

      4,03 g
  • Tuky:

    211,30 g
  • Vláknina:

    11,90 g

Aktivita pro spálení:

761 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

227

minut uklízení





Podobné recepty

Pečené jehněčí kotlety

(10 hlasů)
2h a 30min
693 kJ

Plněná jehněčí kýta

(10 hlasů)
3h a 45min
1093 kJ

Jehněčí kotletky s mátou

(11 hlasů)
30min
1379 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

strouhanka

351 kcal / 100g
B12 g
S71 g
T5 g

dijonská hořčice

174 kcal / 100g
B7 g
S6 g
T12 g

bylinky

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí v bylinkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba