Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Tilapie na kopru

Mikeš
10hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

511 kJ

energetická hodnota na 100g

115 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky5g sacharidy7g bílkoviny

Pečené porce ryby s čerstvým koprem a cibulkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filé z tilapie - nebo tresky
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce koření na ryby
  • 3 špetky soli
  • 1 lžíce smažené cibulky
  • 1/2 svazku čerstvého kopru
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • K podávání
  • 4 plátky citrónu

Postup přípravy

  • Porce ryby okořeňte, posypte koprem a zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem, při opékáni posypte cibulkou.
  • Před podáváním pokapejte citrónovou šťávou a ozdobte plátky citrónu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska s čekankou

Treska s čekankou

13 hlasů
45min 456 kJ 160 Kč
Špagety s makrelou

Špagety s makrelou

19 hlasů
45min 520 kJ 95 Kč
Tresčí karbanátky

Tresčí karbanátky

16 hlasů
50min 801 kJ 80 Kč
Pečený halibut

Pečený halibut

14 hlasů
25min 548 kJ 520 Kč
Ryba s harissou

Ryba s harissou

14 hlasů
40min 320 kJ 200 Kč
Losos s česnekem

Losos s česnekem

13 hlasů
50min 946 kJ 520 Kč

Články nejen o vaření