Prostreno.cz

Tilapie na kopru

Pečené porce ryby s čerstvým koprem a cibulkou.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 511 kJ / 122 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 porce filé z tilapie - nebo tresky
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce koření na ryby
  • 3 špetky soli
  • 1 lžíce smažené cibulky
  • 1/2 svazku čerstvého kopru
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • K podávání
  • 4 plátky citrónu

Postup přípravy

  1. Porce ryby okořeňte, posypte koprem a zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem, při opékáni posypte cibulkou.
  2. Před podáváním pokapejte citrónovou šťávou a ozdobte plátky citrónu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tilapie na kopru

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat