Prostreno.cz

Hrušky v rozmarýnovém sirupu

Je čas hrušek, připravte si skvělý hruškový dezert.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 1h a 35min

    1h a 20min příprava

    15min vaření

  • 871 kJ / 208 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy40g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do hrnce nalijte vodu, přidejte cukr, rozmarýn, kardamom, badyán a skořici. Přiveďte k varu a vařte na mírném ohni 15 minut.
  2. Hrušky překrojte, odstraňte jádřinec a vložte je do ještě horkého, připraveného sirupu, nechte stát asi hodinu.
  3. Šlehačku vyšlehejte se skořicí, vanilkovým extraktem a 1 lžičkou cukru.
  4. Hrušky podávejte se šlehačkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,48g
  • Sacharidy:

    593,70g
    • Cukry:

      229,49g
  • Tuky:

    77,58g
  • Vláknina:

    180,10g

Aktivita pro spálení: 208 kcal

26

minut jízdy na kole

19

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Americké pancakes

(29 hlasů)
20min
928 kJ

Kiwi s bílou čokoládou

(20 hlasů)
3h a 25min
614 kJ

Hrušky dušené v bílém víně

(17 hlasů)
40min
541 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

kamila76
28.11.2016
Anonym
05.05.2016
maxiking
04.05.2016
hedvika
27.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hrušky v rozmarýnovém sirupu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat