Prostreno.cz

Salát z červeného zelí s vínem

Zelí dušené v červeném víně.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 283 kJ / 67 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné zelí nakrájejte na nudličky.
  2. Zelí orestujte na 2 lžících oleje a jedné lžíci másla.
  3. K zelí vmíchejte strouhaný zázvor a zalijte vínem.
  4. Dochuťte solí, pepřem a duste přibližně 30 minut. Nakonec vmíchejte do zelí skořici.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Salát z červeného zelí s vínem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat