Prostreno.cz

Plněný bůček

Pokud se rozhodnete dělat roládu, máte nespočet možností, čím ji naplnit: klasickou nádivkou, bylinkovou, nebo vyzkoušejte naplnit maso kopřivami.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 2h a 5min

    35min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1074 kJ / 256 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy2g
tuky24g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na 2 lžících oleje orestujte nakrájenou cibulku i s natí a drobně nakrájenou slaninu.
  2. Přidejte nasekané kopřivy (nebo špenát) a nechte kopřivy zavadnout.
  3. Přidejte, vejce a míchejte, až se vejce „srazí“. Směs podle chuti osolte a opepřete.
  4. Z masa si připravte plát, maso osolte, opepřete a na maso rozprostřete připravenou vychladlou směs.
  5. Zatočte jako roládu a ovažte ji potravinářským provázkem.
  6. Takto připravené maso vložte do pekáčku, maso ještě jemně osolte, posypte kmínem a podlijte vodou.
  7. Pečte v troubě při 190 °C doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    91,50g
  • Sacharidy:

    119,86g
    • Cukry:

      9,54g
  • Tuky:

    199,16g
  • Vláknina:

    20,15g

Aktivita pro spálení: 256 kcal

32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Zelená polévka

(4 hlasů)

Kotlety s jemnou omáčkou

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Plněný bůček

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat