Prostreno.cz

Jak své tělo i mysl zbavit negativní energie

Myslíte si, že očistit vaše tělo od všeho špatného, co se za poslední týden stalo, je nemožné? Jste toho názoru, že to dokážou jen vyvolení, kteří pravidelně meditují a věnují se duchovnu? Omyl, vy na to máte taky. Víte, co dělat?

Nemusíte být mistři meditace či jiných podobných umění! Jen se pokuste nahlédnout do své duše a pomocí přírodních živlů, jako je voda nebo oheň, zakažte záporným pocitům, aby ve vás nadále zůstávaly. Prostě jim dejte „stopku“! Takhle!

Omyjte se

Nejjednodušší technikou, která zbavuje negativních energií, je „oplach“. Umyjte si ruce i tvář čistou vlažnou vodou. Pokud vám to připadá málo, napusťte si rovnou plnou vanu, nebo se osprchujte. Prostě ze sebe smyjte všechno špatné!

Esenciální oleje

Přijde-li vám obyčejná čistá voda nudná nebo ne příliš účinná, přidejte esenciální olej. Ale pozor, musíte vybrat ten správný! Každému vyhovuje něco jiného. Nicméně velmi oblíbená je levandule a stejně tak i rozmarýn či šalvěj.

Obyčejná sůl

Stále to není ono? Je tu ještě další možnost. Sůl, tedy skvělý přírodní čisticí prostředek! Jednoduše ji rozpusťte v připravené lázni a nechte svého ducha „vyprat“! Je vám bližší příroda? Proč ne!

Horniny

Potřebujete nashromáždit chaotickou energii a dostat ji ze sebe pryč? Využijte dary země. Znáte svůj kámen? Vyberte si jej podle znamení horoskopu. Nebo vsaďte na svůj pocit a vyberte takový, který máte rádi. Spojte si ho s tím, že vás vždy „usadí“ a zklidní. Noste jej v kapse a vždy, když budete potřebovat, se ho dotkněte.

Stromy

Ačkoli se lidé, kteří objímají stromy, leckdy považují za blázny, věřte, že zas až takové podivínství to určitě není! Stromy přitom nemusíte přímo objímat, stačí se o ně opřít, nebo si pod ně sednout. Vždy tak, abyste byli v co největší blízkosti jejich kmenů. Vyzařuje z nich přirozená moudrost a síla, což vám může pomoci vypořádat se s přebytečnou negativní energií.

Popel

I plameny jsou skvělým spojencem! Vezměte si kousek papíru, napište na něj, jaké myšlenky chcete dostat z dosahu vaší hlavy, a spalte ho. Jak jednoduché. že?

Svíčky

Ano, k očistě od negativních energií vám postačí i obyčejná svíčka. Položte ji na svou dlaň a pokuste se všechnu špatnou energii soustředit přímo do ní. Poté ji zapalte a nechte vyhořet až do úplného konce. S posledním plamínkem odejdou i všechny nezdary!





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat