Prostreno.cz

Oblíbené diety hollywoodských hvězd

Jak je možné, že modelky, herečky a zpěvačky vypadají téměř vždy naprosto dokonale? Většina z nich drží nějakou dietu nebo stravovací program a téměř všechny také každý den cvičí. Chcete mít postavu hollywoodských hvězd?

Hvězdy filmového nebe nebo slavné modelky z přehlídkových mol vypadají vždy báječně. Chtěli byste také tak svůdné křivky jako Beyonce? Nebo dokonalou postavu jako Heidi Klum? Nebo byste ráda byla štíhlá jako Gwyneth Paltrow? Můžete to zkusit – podle jejich oblíbených diet.

Beyonce

Po mnoha drastických dietách objevila superstar Beyonce program veganské stravy od Marca Borgese. Výsledkem je tak její hubená a pevná postava, která je přesto stále jako k nakousnutí. Zásadou konceptu je jíst po dobu 22 dní pouze potraviny rostlinného původu. Naprosté tabu je maso, vejce, mléčné výrobky a průmyslově zpracované potraviny. Kromě toho je nutné každý den alespoň 30 minut cvičit a pít hodně vody.

Heidi Klum

Topmodelka Heidi Klum má čtyři děti, a přesto perfektní postavu. Kromě obrovské disciplíny je tajemstvím jejího skvělého těla osobní trenér David Kirsch. Jeho receptem je žádné sacharidy (jako například chléb, těstoviny, brambory) a žádný alkohol. Místo toho hodně ovoce a zeleniny, bílého masa a ryb. Denně se smí sníst pět jídel, ale maximálně 1500 kalorií. A program doplňuje také hodně sportu – alespoň hodinu denně posilování nebo vytrvalostní cvičení.

Gwyneth Paltrow

Tato super štíhlá hollywwodská herečka se stravuje pouze biologickou stravou a podle principu makrobiotiky. Jejím receptem na štíhlé tělo jsou žádné průmyslově zpracované výrobky, žádný cukr, lepek a laktóza. Zakázané je také maso, ryby a vejce nebo mléčné výrobky. Také na jídelníčku Gwyneth Paltrow je výhradně ovoce a zelenina, celozrnné pečivo, klíčky a semínka.

Elle Macpherson

Supermodelka Elle drží takzvanou alkalickou dietu, která je založená na rozdělení kyselých a zásaditých potravin. Jíst se smí asi 70 procent zásaditých potravin – především zelená listová zelenina, ořechy a kvalitní proteiny jako je sója. Zbývajících 30 procent připadá na maso, vejce, cukr, výrobky z bílé mouky, sýr, káva a alkohol. A samozřejmě také velmi přísný fitness tréninkový program.

Karl Lagerfeld

Že byl tento hvězdný návrhář někdy objemnější si vzpomene asi málokdo. S vnitřní disciplínou a osobním lékařem zhubl 42 kilo během jednoho roku. Jeho receptem byla takzvaná „spoonlight“ dieta. Na jídelníčku tak měl zeleninu a proteiny. K tomu měl od doktora speciální doplňky, které potlačovaly apetit, vylučování stresových hormonů nebo přeměnu cukru na tuk.





Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat