Prostreno.cz

Srnčí ragů

Kostky srnčího masa dušené s pivem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 564 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy3g
tuky6g

Ingredience na

  • 700 g srnčího masa - kýta,nebo plec bez kosti
  • 1 ks velké cibule
  • 2 lžíce másla
  • 4 lžíce oleje
  • 250 ml vody
  • 300 ml dobrého piva
  • 8 kuliček jalovce
  • 1 lžička soli
  • 1 a 0,5 lžičky sušeného tymiánu
  • 0,5 lžičky mletého černého pepře
  • 4 lžíce jadérek granátového jablka

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  2. Maso a cibuli orestujte na oleji s máslem.
  3. Maso podlijte vodou, pivem, přidejte sůl, jalovec, pepř, tymián a přikryté duste doměkka.
  4. Podávejte s bramborovou kaší, ozdobené jadérky granátového jablka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,40g
  • Sacharidy:

    170,20g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    196,75g
  • Vláknina:

    40,00g

Aktivita pro spálení: 134 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Srnčí plátky s ořechovým přelivem

(16 hlasů)
1h a 10min
1337 kJ

Srnčí plátky s hruškou

(16 hlasů)
30min
699 kJ

Srnčí špízy s jarní cibulkou

(22 hlasů)
45min
397 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Srnčí ragů

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat