Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Kančí kýta s povidlovou omáčkou

2h a 50min 376kJ 300 Kč

Šťavnaté dušené kančí maso se skvělou omáčkou.

Srnčí medailonky

1 hlas
30min 532kJ 340 Kč

Slavnostní oběd, nebo večeře. Milovníci zvěřiny si opravdu pochutnají.

Guláš z divočáka s kapary a řapíkatým celerem

1 hlas
2h a 20min 294kJ 180 Kč

Chuťově výrazný kančí guláš.

Zajíc na víně

4 hlasy
2h a 5min 591kJ 400 Kč

Divoká zvěř má maso, které je málo tučné a lehce stravitelné. Dobře připravená zvěřina i skvěle chutná.

Bažantí prsíčka na víně

60min 804kJ 270 Kč

Minutka z bažantích prsíček s bílým vínem a hráškem.

Rychlý zvěřinový guláš

1 hlas
1h a 20min 101kJ 160 Kč

Guláš připravený v tlakovém hrnci, guláš si uvařte den předem, ať se pěkně uleží.

Dušené zvěřinové kostky

3 hlasy
3h a 5min 881kJ 320 Kč

Dušené maso s restovaným celerem a ořechy.

Srnčí ragů

4 hlasy
1h a 50min 451kJ 250 Kč

Kostky srnčího masa dušené s pivem.

Zvěřinový guláš

9 hlasů
2h a 20min 454kJ 220 Kč

Zvěřinový guláš se žampiony.

Dušené srnčí na česneku

26 hlasů
2h a 50min 645kJ 440 Kč

Dušená srnčí kýta na česneku a bílém víně.

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

1h a 20min 515kJ 140 Kč
Chřest s vařenými vejci

Chřest s vařenými vejci

35min 741kJ 140 Kč