Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Zajíc s brusinkami

1 hlas
3h a 10min 559kJ 350 Kč

Zajíc je lepší než králík, protože není tak suchý. Vyžaduje sice dlouhé dušení, ale vyplatí se to.

Kančí kýta s povidlovou omáčkou

2h a 50min 709kJ 300 Kč

Šťavnaté dušené kančí maso se skvělou omáčkou.

Srnčí medailonky

1 hlas
30min 549kJ 340 Kč

Slavnostní oběd, nebo večeře. Milovníci zvěřiny si opravdu pochutnají.

Guláš z divočáka s kapary a řapíkatým celerem

1 hlas
2h a 20min 444kJ 180 Kč

Chuťově výrazný kančí guláš.

Zajíc na víně

4 hlasy
2h a 5min 601kJ 400 Kč

Divoká zvěř má maso, které je málo tučné a lehce stravitelné. Dobře připravená zvěřina i skvěle chutná.

Bažantí prsíčka na víně

60min 813kJ 270 Kč

Minutka z bažantích prsíček s bílým vínem a hráškem.

Rychlý zvěřinový guláš

1 hlas
1h a 20min 173kJ 160 Kč

Guláš připravený v tlakovém hrnci, guláš si uvařte den předem, ať se pěkně uleží.

Dušené zvěřinové kostky

3 hlasy
3h a 5min 1013kJ 320 Kč

Dušené maso s restovaným celerem a ořechy.

Srnčí ragů

4 hlasy
1h a 50min 467kJ 250 Kč

Kostky srnčího masa dušené s pivem.

Zvěřinový guláš

9 hlasů
2h a 20min 462kJ 220 Kč

Zvěřinový guláš se žampiony.

Slaninové brambory

Slaninové brambory

2 hlasy
1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

2 hlasy
1h a 15min 973kJ 180 Kč