Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Guláš z divočáka s kapary a řapíkatým celerem

1 hlas
2h a 20min 294kJ 180 Kč

Chuťově výrazný kančí guláš.

Zajíc na víně

4 hlasy
2h a 5min 591kJ 400 Kč

Divoká zvěř má maso, které je málo tučné a lehce stravitelné. Dobře připravená zvěřina i skvěle chutná.

Bažantí prsíčka na víně

60min 804kJ 270 Kč

Minutka z bažantích prsíček s bílým vínem a hráškem.

Rychlý zvěřinový guláš

1 hlas
1h a 20min 101kJ 160 Kč

Guláš připravený v tlakovém hrnci, guláš si uvařte den předem, ať se pěkně uleží.

Dušené zvěřinové kostky

3 hlasy
3h a 5min 881kJ 320 Kč

Dušené maso s restovaným celerem a ořechy.

Srnčí ragů

4 hlasy
1h a 50min 451kJ 250 Kč

Kostky srnčího masa dušené s pivem.

Zvěřinový guláš

8 hlasů
2h a 20min 454kJ 220 Kč

Zvěřinový guláš se žampiony.

Dušené srnčí na česneku

26 hlasů
2h a 50min 645kJ 440 Kč

Dušená srnčí kýta na česneku a bílém víně.

Zajíc na divoko

12 hlasů
2h a 0min 445kJ 500 Kč

Staročeská příprava zajíce.

Ledové zázvorové pivo

12 hlasů
15min 128kJ 70 Kč

Ledové letní osvěžení.

Předkrm s rajčaty

Předkrm s rajčaty

30min 587kJ 75 Kč
Hovězí svíčková s cibulí a jablky

Hovězí svíčková s cibulí a jablky

2h a 25min 576kJ 240 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ