Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Dušené zvěřinové kostky

3 hlasy
3h a 5min 881kJ 320 Kč

Dušené maso s restovaným celerem a ořechy.

Srnčí ragů

4 hlasy
1h a 50min 451kJ 250 Kč

Kostky srnčího masa dušené s pivem.

Zvěřinový guláš

7 hlasů
2h a 20min 454kJ 220 Kč

Zvěřinový guláš se žampiony.

Dušené srnčí na česneku

26 hlasů
2h a 50min 645kJ 440 Kč

Dušená srnčí kýta na česneku a bílém víně.

Zajíc na divoko

11 hlasů
2h a 0min 445kJ 500 Kč

Staročeská příprava zajíce.

Ledové zázvorové pivo

12 hlasů
15min 128kJ 70 Kč

Ledové letní osvěžení.

Dušená srnčí kýta na cibuli

11 hlasů
2h a 20min 475kJ 365 Kč

Srnčí kýta dušená s cibulí, houbami a červeným vínem.

Kančí ragú

10 hlasů
1h a 35min 235kJ 340 Kč

Výrazné, pikantní zvěřinové ragú s brambory.

Jelení guláš

11 hlasů
2h a 50min 304kJ 240 Kč

Chuťově výrazný jelení guláš. Guláš si uvařte den předem, ať se pěkně odleží.

Srnčí špízy s jarní cibulkou

22 hlasů
45min 397kJ 175 Kč

Maso z divoké zvěře patří jednoznačně k nejdelikátnějším na trhu, zvěřina jakkoli upravená patří mezi české kulinářské speciality.

Kokosový koláč

Kokosový koláč

1h a 10min 1300kJ 130 Kč
Bábovka s ořechy

Bábovka s ořechy

1h a 15min 1232kJ 120 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ