Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Rychlý zvěřinový guláš

1h a 20min 101kJ 160 Kč

Guláš připravený v tlakovém hrnci, guláš si uvařte den předem, ať se pěkně uleží.

Dušené zvěřinové kostky

3 hlasy
3h a 5min 881kJ 320 Kč

Dušené maso s restovaným celerem a ořechy.

Srnčí ragů

4 hlasy
1h a 50min 451kJ 250 Kč

Kostky srnčího masa dušené s pivem.

Zvěřinový guláš

7 hlasů
2h a 20min 454kJ 220 Kč

Zvěřinový guláš se žampiony.

Dušené srnčí na česneku

26 hlasů
2h a 50min 645kJ 440 Kč

Dušená srnčí kýta na česneku a bílém víně.

Zajíc na divoko

11 hlasů
2h a 0min 445kJ 500 Kč

Staročeská příprava zajíce.

Ledové zázvorové pivo

12 hlasů
15min 128kJ 70 Kč

Ledové letní osvěžení.

Dušená srnčí kýta na cibuli

11 hlasů
2h a 20min 475kJ 365 Kč

Srnčí kýta dušená s cibulí, houbami a červeným vínem.

Kančí ragú

10 hlasů
1h a 35min 235kJ 340 Kč

Výrazné, pikantní zvěřinové ragú s brambory.

Jelení guláš

11 hlasů
2h a 50min 304kJ 240 Kč

Chuťově výrazný jelení guláš. Guláš si uvařte den předem, ať se pěkně odleží.

Vepřové kotlety se zelným salátem

Vepřové kotlety se zelným salátem

2 hlasy
50min 621kJ 110 Kč
Sekaná z hovězího masa

Sekaná z hovězího masa

2 hlasy
1h a 35min 1001kJ 160 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ