Prostreno.cz

Šťavnaté vepřové maso

Vepřové maso se zeleninou, dušené v troubě.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 687 kJ / 164 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy11g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou mrkev a fenykl nakrájejte na větší kousky, citron i s kůrou nakrájejte na čtvrtky, šalotky překrojte na polovinu, stroužky česneku nechte vcelku.
  2. Maso osolte, opepřete a opečte ze všech stran na oleji v hrnci vhodném do trouby.
  3. K masu přidejte zeleninu, rozmarýn, koření, citron, zalijte vývarem a přikryté duste v troubě předehřáté na 190 °C doměkka. Podle potřeby přidejte vývar.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,44g
  • Sacharidy:

    257,80g
    • Cukry:

      23,20g
  • Tuky:

    149,43g
  • Vláknina:

    107,10g

Aktivita pro spálení: 164 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové maso s paprikovou omáčkou

(16 hlasů)
55min
962 kJ

Vepřové plátky na rozmarýnu

(10 hlasů)
1h a 15min
795 kJ

Játra na víně

(10 hlasů)
40min
697 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Šťavnaté vepřové maso

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat