Prostreno.cz

Chřest s kuřecím masem

Kuřecí maso s chřestem a anglickou slaninou.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 60min

    25min příprava

    35min vaření

  • 1279 kJ / 305 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy1g
tuky27g

Ingredience na

  • 4 plátky kuřecích prsou á 180 g
  • 4 stroužky česneku
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 20 stonků zeleného chřestu
  • 8 plátků anglické slaniny
  • 0,5 lžíce sušeného estragonu
  • 2 lžíce rozpuštěného másla

Postup přípravy

  1. Chřest zbavte dřevěných konců.
  2. Troubu předehřejte na 180 °C.
  3. Kuřecí prsa naklepejte na tenké plátky, osolte, opepřete, posypte estragonem a jemně nasekaným česnekem.
  4. Na polovinu plátku masa položte stonky chřestu a maso zarolujte.
  5. Maso s chřestem obalte plátky slaniny a sepněte je špejlí, nebo dlouhým párátkem.
  6. Maso uložte na plech vyložený pečícím papírem, nebo do vymazané zapékací misky, pokapejte je máslem, přikryjte alobalem a pečte 35 minut, nebo až je maso měkké.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřest s kuřecím masem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat