Prostreno.cz

Kuře s bylinkovou pastou

Voňavé kuře s bylinkami.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 799 kJ / 191 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy2g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Nejdříve si připravte pastu: Smíchejte prolisovaný česnek, citrónovou šťávu, nasekané oregano, tymián a rozmarýn, sůl a olej.
  3. Kuře rozřízněte, nebo rozstřihněte nůžkami na drůbež na dvě poloviny.
  4. Maso položte do vymazaného pekáčku kůži nahoru a do masa důkladně vetřete připravenou bylinkovou pastu.
  5. Pečte v troubě doměkka. Podle potřeby podlijte maso malým množstvím vody.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuře s bylinkovou pastou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat