Prostreno.cz

Bílé fazole s uzeným masem

Rychlovka, kterou zvládnete s minimem námahy. S čerstvým chlebem chutná nejlépe!

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 495 kJ / 118 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na

  • 400 g konzervovaných bílých fazolí - nebo uvařených doma
  • 300 g vařeného uzeného masa
  • 1 ks velké cibule
  • 0.5 lžičky mleté kurkumy
  • 2 lžíce oleje
  • 250 ml domácího masového vývaru
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 1 lžička sušené majoránky
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 2 ks lahůdkové cibulky

Postup přípravy

  1. Ve velkém rendlíku na rozehřátém oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte kurkumu a promíchejte.
  2. Přidejte nakrájené uzené maso, scezené, propláchnuté fazole, vývar a duste 10 minut.
  3. Dochuťte česnekem, mletým pepřem, solí a majoránkou.
  4. Podávejte posypané nakrájenou lahůdkovou cibulkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Bílé fazole s uzeným masem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat