Prostreno.cz

Fenyklový salát s cuketou

Křupavý fenykl se do salátů skvěle hodí. Bulvy mají typickou anýzovou chuť a jsou velmi křupavé a křehké.

Ohodnotit
(7 hlasů)
sun
  • 20min

    20min příprava

  • 391 kJ / 93 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Pomocí škrabky nakrájejte omytou cuketu a okurku na tenké plátky.
  2. Očištěný fenykl nakrájejte rovněž na tenké plátky.
  3. Nať fenyklu natrhejte, nebo nakrájejte na větší kousky.
  4. Zeleninu nasypte do misky, přidejte nať fenyklu, zeleninu pokapejte olejem, citronovou šťávou a podle chuti osolte.
  5. Promíchejte a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,63g
  • Sacharidy:

    21,95g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    100,38g
  • Vláknina:

    6,00g

Aktivita pro spálení: 93 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení



Podobné recepty

Salát s tuňákem a vejci

(5 hlasů)
30min
483 kJ

Bramborový salát s cherry rajčaty

(3 hlasů)
40min
378 kJ

Salát se srdíčky hlávkového salátu

(2 hlasů)
25min
220 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Fenyklový salát s cuketou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat