Ingredience na
- K přípravě
- 200 g
tmavé čokolády
- 70% podílem kakaové hmoty
- 200 g
másla
- nakrájeného
- 1 lžíce
instantní kávy
- 170 g
hladké mouky
- 1 lžička
kypřícího prášku do pečiva
- 0.5 lžičky
jedlé sody
- 220 g
přírodního cukru typu muscovado
- nebo klasický pískový
- 25 g
tmavého kakaa holandského typu
- 3 ks
středně velkých vajec
- 75 ml
podmáslí
- Na polevu
- 200 g
tmavé čokolády
- 280 ml
40% smetany ke šlehání
- 2 lžíce
krupicového cukru
- Na vymazání
- 1 lžíce
másla
TIP:
Cukr Muscovado má jemné hnědé krystalky a výbornou plnou chuť, která ovlivní chuť konečného pokrmu. Díky vyššímu obsahu není úplně sypký.