Prostreno.cz

Krevetový salát

Pikantní salát z krevet, rajčat a salátové okurky.

02.01.2012 lanvin
25min

20min příprava

5min vaření

353 kJ / 84 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pórek nakrájejte na 2 cm kousky. Krevety a pórek poduste v páře přibližně 5 minut. Rajčata nakrájejte na klínky, okurek nakrájejte na tenké plátky.
  2. V misce metličkou našlehejte hořčici, ocet, olej, sůl a pepř. Do větší mísy dejte vychladlé krevety, pórek, rajčata, okurku, přelijte připravenou zálivkou, promíchejte a nechte alespoň 15 minut v chladu.
  3. Před podáváním posypte nasekaným koprem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    369,51 g
  • Sacharidy:

    61,72 g
    • Cukry:

      18,17 g
  • Tuky:

    64,46 g
  • Vláknina:

    9,20 g

Aktivita pro spálení:

1203 kcal
150

minut jízdy na kole

114

minut běhu

359

minut uklízení





Podobné recepty

Kokosové krevetky

(16 hlasů)
20min
309 kJ

Avokádo a krevety

(11 hlasů)
22min
473 kJ

Krevety s koriandrem

(11 hlasů)
20min
475 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krevetový salát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba