Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřová játra na víně

lanvin
9hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

675 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky4g sacharidy9g bílkoviny

Vepřová játra s vinnou omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g vepřových jater
  • 2 ks cibule
  • 3 lžíce kečupu
  • 150 ml červeného vína
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky čerstvě namletého pepře
  • 6 lžic oleje

Postup přípravy

  • Játra nakrájejte na plátky, obalte je v mouce a opečte po obou stranách na rozehřátém oleji doměkka.
  • Játra vyndejte a na stejném oleji nechte zesklovatět na kolečka nakrájenou cibuli, podlijte kečupem a vínem, vložte zpět játra a vše společně prohřejte.
  • Játra osolte a opepřete. Podávejte s bramborovou kaší.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Telecí játra na cibulce

Telecí játra na cibulce

11 hlasů
40min 810 kJ 140 Kč
Kuřecí játra s cibulkou

Kuřecí játra s cibulkou

7 hlasů
30min 684 kJ 55 Kč
Kuřecí játra se žampióny

Kuřecí játra se žampióny

18 hlasů
35min 370 kJ 79 Kč
Játra na cibulce

Játra na cibulce

11 hlasů
30min 579 kJ 90 Kč
Krůtí nebo kuřecí játra s pivní omáčkou

Krůtí nebo kuřecí játra s pivní omáčkou

5 hlasů
2h a 35min 451 kJ 90 Kč
Játra s medem

Játra s medem

8 hlasů
30min 1043 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření