Prostreno.cz

Vepřová játra na víně

Vepřová játra s vinnou omáčkou.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 684 kJ / 163 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky11g

Ingredience na

  • 400 g vepřových jater
  • 2 ks cibule
  • 3 lžíce kečupu
  • 150 ml červeného vína
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky čerstvě namletého pepře
  • 6 lžic oleje

Postup přípravy

  1. Játra nakrájejte na plátky, obalte je v mouce a opečte po obou stranách na rozehřátém oleji doměkka.
  2. Játra vyndejte a na stejném oleji nechte zesklovatět na kolečka nakrájenou cibuli, podlijte kečupem a vínem, vložte zpět játra a vše společně prohřejte.
  3. Játra osolte a opepřete. Podávejte s bramborovou kaší.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová játra na víně

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat