Prostreno.cz

Hovězí plátky s kapary

Plátky hovězího masa s kaparovým přelivem.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 40min

    25min příprava

    1h a 15min vaření

  • 359 kJ / 86 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso vcelku opečte na oleji ze všech stran. Maso osolte opepřete a vložte do malého pekáčku.
  2. Přidejte očištěnou, nakrájenou zeleninu, podlijte vínem promíchaným s vývarem a duste přikryté v troubě vyhřáté na 200 °C asi 1 hodinu, nebo až je maso měkké.
  3. Mezitím si připravte přeliv: Kapary a okurky jemně nasekejte, dejte do misky, přidejte hořčici, 1 lžíci oleje, zakysanou smetanu, podle chuti sůl, pepř a důkladně prošlehejte.
  4. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte přelité kaparovou omáčkou, ozdobené kousky rajčat.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,04g
  • Sacharidy:

    125,90g
    • Cukry:

      25,20g
  • Tuky:

    133,30g
  • Vláknina:

    37,10g

Aktivita pro spálení: 86 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Plněné hovězí plátky

(6 hlasů)
1h a 35min
753 kJ

Plátky svíčkové s mangoldem

(11 hlasů)
60min
836 kJ

Hovězí s máslovou omáčkou

(6 hlasů)
1h a 15min
930 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky s kapary

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat