Prostreno.cz

Kotlety marinované s kečupem

Kotlety s kořením, česnekem a kečupem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 918 kJ / 219 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy4g
tuky19g

Ingredience na

  • 4 ks kotlet bez kosti
  • 1 lžíce koření čubrica
  • 2 lžičky solamylu
  • 6 lžic oleje
  • 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 6 lžic kečupu
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 3 stroužky prolisovaného česneku
  • 2 špetky soli
  • 50 ml oleje na pečení
  • 2 ks cibule

Postup přípravy

  1. Kotlety naklepejte, kraje nařízněte.
  2. V misce smíchejte koření, olej, sůl, solamyl, pepř, kečup, sójovou omáčku, česnek a kotlety do této směsi na 24 hodin naložte.
  3. Druhý den kotlety opečte na oleji spolu s nakrájenou cibulí doměkka.

TIP:

Kotlety i s marinádou můžete upéct v troubě.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kotlety marinované s kečupem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat