Kotlety marinované s kečupem
Kotlety s kořením, česnekem a kečupem.
-
30min
10min příprava
20min vaření
-
918 kJ / 219 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny7g
sacharidy4g
tuky19g
Ingredience na
- 4 ks
kotlet bez kosti
- 1 lžíce
koření čubrica
- 2 lžičky
solamylu
- 6 lžic
oleje
- 1/2 lžičky
čerstvě mletého pepře
- 6 lžic
kečupu
- 1 lžíce
sójové omáčky
- 3 stroužky
prolisovaného česneku
- 2 špetky
soli
- 50 ml
oleje na pečení
- 2 ks
cibule
Postup přípravy
- Kotlety naklepejte, kraje nařízněte.
- V misce smíchejte koření, olej, sůl, solamyl, pepř, kečup, sójovou omáčku, česnek a kotlety do této směsi na 24 hodin naložte.
- Druhý den kotlety opečte na oleji spolu s nakrájenou cibulí doměkka.
TIP:
Kotlety i s marinádou můžete upéct v troubě.