Prostreno.cz

Cizrnová polévka

Polévka z cizrny se sýrem feta.

10.05.2013 lentilka
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

306 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do zeleninového vývaru přidejte scezenou cizrnu, cibuli, česnek, koření, citrónovou kůru a citrónovou šťávu. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte přibližně 1 hodinu, nebo dokud cizrna nezměkne.
  2. Hotovou polévku rozmixujte.
  3. Polévku podávejte posypanou sýrem feta a koriandrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,50 g
  • Sacharidy:

    252,50 g
    • Cukry:

      33,20 g
  • Tuky:

    82,03 g
  • Vláknina:

    99,00 g

Aktivita pro spálení:

73 kcal
9

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení





Podobné recepty

Fazolová polévka

(9 hlasů)
1h a 40min
467 kJ

Hrachová polévka s koriandrem

(15 hlasů)
35min
362 kJ

Ostrá čočková polévka

(12 hlasů)
55min
384 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

koriandr

23 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T18 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

mořský vlk

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cizrnová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba