Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Plněný fenykl

lanvin
8hlasů
Hodnotit

25min

25min příprava

0min vaření

351 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky4g sacharidy13g bílkoviny

Připravte si svačinu, nebo předkrm z čerstvého fenyklu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks velkého čerstvého fenyklu
  • 50 g jemně nakrájeného čerstvého fenyklu
  • 3 lžičky majonézy
  • 1 ks nastrouhané mrkve
  • 1 lžíce jemně nasekaných kaparů
  • 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě - á 180 g
  • 3 lžíce nasekané zelené petrželky
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře

Postup přípravy

  • Z očištěného fenyklu oddělte 6 listů.
  • 50 g fenyklu jemně nakrájejte, dejte do mísy, přidejte důkladně okapaného tuňáka, nastrouhanou mrkev, majonézu, kapary a petrželku. Podle chuti osolte a opepřete, vše promíchejte a naplňte připravené listy fenyklu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Fenyklový salát

Fenyklový salát

10 hlasů
30min 688 kJ 85 Kč
Salát s fenyklem

Salát s fenyklem

13 hlasů
15min 603 kJ 65 Kč
Salát s čerstvým fenyklem

Salát s čerstvým fenyklem

12 hlasů
15min 343 kJ 56 Kč
Dušený fenykl

Dušený fenykl

11 hlasů
45min 273 kJ 120 Kč
Dušený fenykl

Dušený fenykl

7 hlasů
45min 433 kJ 55 Kč
Fenyklový salát s grepem

Fenyklový salát s grepem

12 hlasů
25min 1261 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření