Prostreno.cz

Tresčí karbanátky

Rybí karbanátky s anglickou slaninou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 10min

    30min příprava

    40min vaření

  • 673 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy9g
tuky10g

Ingredience na

  • 500 g tresky
  • 600 g brambor
  • 200 g anglické slaniny
  • 2 ks cibule
  • 1 ks vejce
  • 3 špetky soli
  • 4 snítky nasekané zelené petrželky
  • 2-4 lžíce strouhanky
  • 100 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  1. Brambory uvařte ve slupce, uvařené oloupejte a nastrouhejte do mísy.
  2. Přidejte jemně nasekanou tresku, na malé kousky nakrájenou anglickou slaninu, vejce, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, sůl, nasekanou petrželku a podle potřeby trochu strouhanky.
  3. Tvořte karbanátky, které z obou stran pečte na oleji.
  4. Upečené nechte okapat na papírovém ubrousku.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    91,20g
  • Sacharidy:

    110,26g
    • Cukry:

      11,87g
  • Tuky:

    147,01g
  • Vláknina:

    6,00g

Aktivita pro spálení: 161 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí karbanátky

(12 hlasů)
40min
903 kJ

Karbanátky z rybího filé

(13 hlasů)
60min
275 kJ

Karbanátky z lososa

(9 hlasů)
50min
634 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Tresčí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat