Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jehněčí kotletky s whisky marinádou

lanvin
11hlasů
Hodnotit

1h a 25min

60min příprava

25min vaření

654 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky0g sacharidy8g bílkoviny

Tato varianta marinády je vhodná také na vepřové kotlety či kuře, ale vynikající je s jehněčím masem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 60 ml vody
  • 60 ml oleje
  • 1 balení grilovací marináda Whisky - např. od Vitany
  • 2 lžíce čerstvé máty - jemně nasekané
  • 1 kg jehněčích kotletek

Postup přípravy

  • Vodu, olej, marinádu a mátu prošlehejte metličkou.
  • Kotletky vložte do misky a přelijte marinádou, marinádu vetřete do masa, nechte v lednici nejméně 30 minut.
  • Kotletky uložte na středně předehřátý gril, přikryjte a grilujte 20 - 25 minut.
Vepřová pečeně s paprikou a cuketami

Vepřová pečeně s paprikou a cuketami

1 hlas
1h a 30min 533kJ 300 Kč
Polévka s mletým masem

Polévka s mletým masem

1 hlas
1h a 10min 362kJ 99 Kč

Podobné recepty

Skopový guláš se zeleninou

Skopový guláš se zeleninou

15 hlasů
2h a 20min 288 kJ 210 Kč
Jehněčí v bylinkách

Jehněčí v bylinkách

11 hlasů
45min 714 kJ 240 Kč
Jehněčí kotletky z grilu

Jehněčí kotletky z grilu

11 hlasů
50min 550 kJ 180 Kč
Jehněčí kotletky s dijónskou hořčicí

Jehněčí kotletky s dijónskou hořčicí

10 hlasů
35min 661 kJ 225 Kč
Jehněčí kotletky s whisky marinádou

Jehněčí kotletky s whisky marinádou

11 hlasů
1h a 25min 654 kJ 220 Kč
Jehněčí kotletky v sýrové krustě

Jehněčí kotletky v sýrové krustě

12 hlasů
40min 770 kJ 360 Kč

Články nejen o vaření