Prostreno.cz

Steaky z mečouna na italský způsob

Rybí steaky se zeleninou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 439 kJ / 105 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy11g
tuky3g

Ingredience na

  • 2 ks steaky mečouna á 180 - 200 g
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1 ks cibule
  • 2-3 ks rajčata
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 1 ks bobkového listu
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi na rozehřátém oleji poduste nakrájenou cibuli a nakrájený celer (5 minut). Přidejte nakrájená rajčata, víno, česnek bobkový list, osolte opepřete a duste dalších 10 minut.
  2. K zelenině vložte jemně osolené, opepřené steaky mečouna a duste 10 - 15 minut, hned podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Steaky z mečouna na italský způsob

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat