Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Steaky z mečouna na italský způsob

sun
11hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

247 kJ

energetická hodnota na 100g

125 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky2g sacharidy5g bílkoviny

Rybí steaky se zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks steaky mečouna á 180 - 200 g
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1 ks cibule
  • 2-3 ks rajčata
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 1 ks bobkového listu
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  • Ve velké pánvi na rozehřátém oleji poduste nakrájenou cibuli a nakrájený celer (5 minut). Přidejte nakrájená rajčata, víno, česnek bobkový list, osolte opepřete a duste dalších 10 minut.
  • K zelenině vložte jemně osolené, opepřené steaky mečouna a duste 10 - 15 minut, hned podávejte.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska s čekankou

Treska s čekankou

13 hlasů
45min 456 kJ 160 Kč
Krevety s hráškem

Krevety s hráškem

13 hlasů
45min 605 kJ 190 Kč
Tresčí karbanátky

Tresčí karbanátky

16 hlasů
50min 806 kJ 80 Kč
Pečený halibut

Pečený halibut

14 hlasů
25min 548 kJ 520 Kč
Ryba s harissou

Ryba s harissou

14 hlasů
40min 320 kJ 200 Kč
Candát s brusinkovo-čočkovým kari

Candát s brusinkovo-čočkovým kari

7 hlasů
1h a 30min 511 kJ 210 Kč

Články nejen o vaření