Prostreno.cz

Dušený mořský vlk

Dušená ryba s koriandrem, řapíkatým celerem a chilli.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 401 kJ / 95 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy2g
tuky4g

Ingredience na

  • 800 g mořského vlka
  • 2 stonky citrónové trávy
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 10 g čerstvého zázvoru
  • 3 lžíce másla
  • 1 ks červené chilli papričky
  • 1 lžíce citrónové šťávy
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 stroužky česneku
  • 1/2 lžíce cukru
  • 1 lžíce semínek koriandru

Postup přípravy

  1. Na plátky pokrájenou chilli papričku, nastrouhaný česnek, koriandr, nastrouhaný zázvor, nakrájený celer s citrónovou trávou orestujte na másle.
  2. Přidejte rybí omáčku, citrónovou šťávu a cukr. Míchejte, až se cukr rozpustí.
  3. Do směsi vložte porce ryby a poduste je přibližně 15 minut.
  4. V polovině dušení ryby opatrně otočte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dušený mořský vlk

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat