Prostreno.cz

Ryba s ovocnou salsou

Netradiční spojení ovoce a ryby –chutná opravdu skvěle.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 40min

    25min příprava

    15min vaření

  • 693 kJ / 165 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy6g
tuky13g

Ingredience na

  • 2 ks červeného grapefruitu
  • 1 ks zralého avokáda
  • 1 hrst vlašských ořechů - jemně nasekaných
  • 1 ks menší červené cibule
  • 2 lžíce červeného vinného octa
  • 2 špetky chilli
  • 60 ml ořechového oleje
  • 3 špetky soli a pepře - podle chuti
  • 4 porce oblíbených ryb

Postup přípravy

  1. V míse smíchejte oloupaný, nakrájený grep, oloupané, nakrájené avokádo, ořechy, jemně nasekanou červenou cibuli, ocet, chilli, 4 lžíce ořechového oleje a promíchejte, podle potřeby dochuťte solí.
  2. Rybí porce osolte, opepřete a z obou stran opečte na ořechovém oleji.
  3. Ryby podávejte s ovocnou salsou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,60g
  • Sacharidy:

    49,50g
    • Cukry:

      21,00g
  • Tuky:

    184,45g
  • Vláknina:

    14,21g

Aktivita pro spálení: 165 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Mořský vlk se zeleninou

(14 hlasů)
1h a 20min
524 kJ

Rybí kari s houbami

(28 hlasů)
45min
592 kJ

Tilapie na oreganu

(20 hlasů)
40min
756 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s ovocnou salsou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat