Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Candát s pestem

lanvin
15hlasů
Hodnotit

55min

25min příprava

30min vaření

494 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky3g sacharidy12g bílkoviny

Rybí filé plněné pestem a sýrem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 6 porcí filé candáta, nebo štiky
  • 3 špetky soli a pepře - podle chuti
  • 150 g smetanového sýra
  • 4 lžíce pesta
  • 1 ks pórku
  • 200 ml smetany na vaření
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 1 svazek jarní cibulky

Postup přípravy

  • Rybí filé osolte a opepřete.
  • Smetanový sýr smíchejte s pestem, rybí filé směsí potřete a srolujte.
  • Očištěný pórek nakrájejte a nasypte do pekáčku.
  • Na pórek uložte porce ryb, zalijte smetanou, vývarem a duste v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 25 - 30 minut.
  • Hotový pokrm posypte nakrájenou cibulkou.
Předkrm s rajčaty

Předkrm s rajčaty

30min 587kJ 75 Kč
Hovězí svíčková s cibulí a jablky

Hovězí svíčková s cibulí a jablky

2h a 25min 576kJ 240 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Tilapie na oreganu

Tilapie na oreganu

19 hlasů
40min 645 kJ 140 Kč
Domácí rybí nugety

Domácí rybí nugety

22 hlasů
35min 577 kJ 110 Kč
Grilovaná tilapie

Grilovaná tilapie

7 hlasů
1h a 15min 427 kJ 120 Kč
Candát s fenyklovým salátem

Candát s fenyklovým salátem

27 hlasů
35min 636 kJ 95 Kč
Ryba s ovocnou salsou

Ryba s ovocnou salsou

11 hlasů
40min 670 kJ 120 Kč
Grilovaný pstruh

Grilovaný pstruh

14 hlasů
60min 699 kJ 130 Kč

Články nejen o vaření