Prostreno.cz

Candát s pestem

Rybí filé plněné pestem a sýrem.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 494 kJ / 118 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy3g
tuky5g

Ingredience na

  • 6 porcí filé candáta, nebo štiky
  • 3 špetky soli a pepře - podle chuti
  • 150 g smetanového sýra
  • 4 lžíce pesta
  • 1 ks pórku
  • 200 ml smetany na vaření
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 1 svazek jarní cibulky

Postup přípravy

  1. Rybí filé osolte a opepřete.
  2. Smetanový sýr smíchejte s pestem, rybí filé směsí potřete a srolujte.
  3. Očištěný pórek nakrájejte a nasypte do pekáčku.
  4. Na pórek uložte porce ryb, zalijte smetanou, vývarem a duste v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 25 - 30 minut.
  5. Hotový pokrm posypte nakrájenou cibulkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Candát s pestem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat