Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Halibut pošírovaný v bílém víně

Mikeš
13hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

453 kJ

energetická hodnota na 100g

270 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky7g sacharidy5g bílkoviny

Zdravá ryba se šalotkou a hráškem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 porce halibuta á 180 g - případně jiná ryba
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 ks šalotky
  • 120 ml suchého bílého vína
  • 200 g mraženého hrášku
  • 3 špetky mletého bílého pepře
  • 4 špetky mořské soli

Postup přípravy

  • V pánvi rozehřejte máslo a olej.
  • Přidejte jemně nakrájenou šalotku, kterou nechte zesklovatět.
  • Přidejte víno, přiveďte k varu, stáhněte oheň na minimum, do vína vložte osolené, opepřené porce ryby, přikryjte a pošírujte přibližně 10 - 15 minut. Záleží, jak velké porce ryby budete připravovat.
  • Čtyři minuty před koncem přidejte povolený hrášek.
Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

1h a 20min 515kJ 140 Kč
Chřest s vařenými vejci

Chřest s vařenými vejci

35min 741kJ 140 Kč

Podobné recepty

Grilovaný marinovaný losos

Grilovaný marinovaný losos

12 hlasů
50min 879 kJ 500 Kč
Treska s kapary

Treska s kapary

12 hlasů
45min 451 kJ 155 Kč
Losos s mandlemi

Losos s mandlemi

11 hlasů
45min 1367 kJ 380 Kč
Grilovaná ryba se zázvorem

Grilovaná ryba se zázvorem

14 hlasů
1h a 15min 556 kJ 240 Kč
Pražma s rozmarýnem

Pražma s rozmarýnem

9 hlasů
45min 550 kJ 120 Kč
Pečená ryba s bylinkami

Pečená ryba s bylinkami

20 hlasů
1h a 5min 830 kJ 400 Kč

Články nejen o vaření