Prostreno.cz

Halibut pošírovaný v bílém víně

Zdravá ryba se šalotkou a hráškem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 462 kJ / 110 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na

  • 2 porce halibuta á 180 g - případně jiná ryba
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 ks šalotky
  • 120 ml suchého bílého vína
  • 200 g mraženého hrášku
  • 3 špetky mletého bílého pepře
  • 4 špetky mořské soli

Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte máslo a olej.
  2. Přidejte jemně nakrájenou šalotku, kterou nechte zesklovatět.
  3. Přidejte víno, přiveďte k varu, stáhněte oheň na minimum, do vína vložte osolené, opepřené porce ryby, přikryjte a pošírujte přibližně 10 - 15 minut. Záleží, jak velké porce ryby budete připravovat.
  4. Čtyři minuty před koncem přidejte povolený hrášek.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Halibut pošírovaný v bílém víně

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat