Prostreno.cz

Přírodní spalovače tuku

Snažíte se, jak jen můžete, ale vytoužené křivky nikde? Možná byste měli zvolit jinou hubnoucí strategii. Doporučujeme popíjet pravidelně vlažnou vodu s citronem nebo šalvějový čaj. Vyplatí se také navýšit spotřebu kmínu!

Zbavit se nadbytečných kil nebývá úplně jednoduché. Frustruje vás, že dřina v posilovně nese ovoce k naštvání pomalu? Vzdali jste se všech „zakázaných“ potravin, jenže ani to kdovíjaké výsledky nepřineslo? I když máte chuť se prostě a jednoduše vzdát, ve svém úsilí setrvejte. Ovšem s jednou malou změnou – zařaďte do své každodenní stravy tyto dietní zlepšováky. Co vám pomůže do menší velikosti kalhot?

Šalvěj, něco na nervy i zažívání

Pokud se vám hubnutí nedaří podle plánu nebo ideálních představ, žádný div, že vás to stresuje. Špatné je, že čím jste nervóznější, tím více se od vytouženého cíle vzdalujete. Je to proto, že stres zvyšuje úroveň hormonu kortizolu, který ovlivňuje hladinu cukru v krvi, přičemž působí i na vstřebávání tuků. Abyste boj s váhou mohli vyhrát na celé čáře, musíte být psychicky v pohodě. A právě v tom vám pomůže šalvěj, která vykazuje silné uklidňující schopnosti. Tato bylinka zároveň podporuje zažívání, což je jen k dobru.

Citron s medem? Perfektní start dne

Další možností, která přispívá ke spalování tuků, je obyčejná vlažná voda s citronem. Dochuťte si ji trochou medu a zázračný drink popíjejte každé ráno na lačný žaludek. Co z toho budete mít? Citronová voda vyplatí toxiny z vašeho těla, nastartuje metabolismus a „dohlédne“ na fungující trávení. Nutno zmínit, že také obsahuje pektinovou vlákninu, tudíž skutečně urychluje hubnutí.

Kmín jako tajná zbraň

Málokdo tuší, že i kmín je mocným nástroje proti nadváze. Závěry několika studií směle naznačují, že typicky vonící koření urychluje metabolismus, snižuje hladinu vysokého cholesterolu, reguluje krevní tlak, detoxikuje játra a předchází zavodňování. Když se to všechno spojí dohromady, není sporu o tom, že se jedná o vítaného pomocníka. Kmín můžete samozřejmě přidávat do různých pokrmů, ale dá se z něj připravit i čaj – stačí jen pár semínek zalít vroucí vodou.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat