Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krok za krokem

Sladké francouzské překvapení: Čím zakončit nedělní oběd

28.7.2019

Vyzkoušejte skvělý dezert z listového těsta plněný rafinovanou mandlovou náplní a ukrývající malé překvapení. Ve Francii ho tradičně připravují na ...

Nevšední grilování: Vyzkoušejte tofu, meloun i houby

27.7.2019

Grilovací sezona je v plném proudu, a pokud si myslíte, že jste už letos vyzkoušeli všechno, tak vás možná vyvedeme z omylu. Na gril totiž nepatří ...

Arašídové máslo stojí majlant. Vyrobíte ho přitom snadno i doma

26.7.2019

Arašídové máslo není nic víc, než pražené arašídy vyšlehané do konzistence roztíratelné pasty. Ta může být solená či slazená, přičemž se hodí jako ...

Největší chyby, které děláte při pečení brambor

23.7.2019

Dokonalé pečené brambory? Lahůdka, kterou mnozí milují pro křupavost a slanou slupku. Při přípravě téhle dobroty v troubě však mohou nastat jisté k...

Domácí melatoninové bonbony pro klidnější spánek

23.7.2019

Dostatečný spánek přispívá k celkovému zdraví. Když je ho málo, může odčerpávat energii, podílet se na ztrátě produktivity a zvýšení rizika řady on...

Slunce na talíři: Zkuste recepty na vyhlášené italské polévky

22.7.2019

Česká kuchyně je samozřejmě výtečná, ale občas to chce prostě změnu! Co takhle inspirovat se Itálií a vyzkoušet polévky, které jsou tak husté, že s...

Jednoduché kombinace jídel, které by vás asi nenapadly

19.7.2019

Už se vám někdy stalo, že jste ochutnali vynikající jídlo složené z ingrediencí, které k sobě na první pohled vůbec nepasovaly? Kombinování jednotl...

Jak vylepšit klasické polévky: Tyhle ingredience byste nečekali

18.7.2019

Gulášová, kuřecí, houbová. Už je to tak trochu nuda? Proč tradiční recepturu polévek trochu nepozměnit! Použít můžete suroviny, do kterých byste to...

Tofu nejen pro vegetariány: S žampiony nebo jako pomazánka

17.7.2019

Tofu už dávno nevyhledávají jen ti, kteří z nějakého důvodu nejí maso a živočišnou stravu. Protože patří mezi nejzdravější potraviny, rozhodně se v...

Bez slz a s jemnější chutí. Triky s cibulí, které ještě neznáte

17.7.2019

Ještě pořád při krájení cibule pláčete „jako želva“? Skoncujte s tím pomocí studené vody a kousku chleba. Pokud tápete v tom, jak ze svého nádobí, ...

Co přidat do pomazánek místo krémových sýrů

Špenátová polévka

Špenátová polévka

20 hlasů
30min 304 kJ 65 Kč

Nejčtenější články

Tip na oběd

Citrónová polévka

13 hlasů
50min 234kJ 85 Kč

Vyzkoušejte recept na citrónovou polévku, její chuť vá...

Ryba s citrónovým pepřem

9 hlasů
40min 238kJ 90 Kč

ryba pečená v troubě s chutí citrónového pepře a kopru ...