Prostreno.cz

Pečené papriky

Pečené papriky jsou vhodné do salátů, k přípravě polévek,nebo jen tak s chlebem,nebo pečivem.

  • 60min

    30min příprava

    30min vaření

  • 381 kJ / 91 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Papriky uložte na plech a rovnoměrně je opečte v troubě předehřáté na 220 °C. Papriky by měly být důkladně opečené ze všech stran. Slupka by měla být načernalá s puchýřky.
  2. Papriky vložte do igelitového sáčku, dobře ho uzavřete a sáček vložte do mísy se studenou vodou. Papriky nechte zapařit asi 15 minut. Poté je vyjměte ze sáčku. Slupka se uvolní a půjde lehce stáhnout. Následně vytáhněte stopku, ideálně i s celým vnitřkem.
  3. Papriky podle potřeby dochuťte pepřem, solí a zakápněte je olejem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,20g
  • Sacharidy:

    67,00g
    • Cukry:

      8,20g
  • Tuky:

    102,50g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 91 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení



Podobné recepty

Fazolový salát

(7 hlasů)
35min
484 kJ

Salát s krevetami a mangem

(6 hlasů)
25min
321 kJ

Bramborový salát s chřestem

(4 hlasů)
60min
414 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečené papriky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat