Prostreno.cz

Ryby v česnekové remuládě

Kousky sleďů naložené v česnekové remuládě.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

  • 1172 kJ / 280 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky25g

Ingredience na

  • 500 g filetu ze sleďů
  • 200 ml 33% smetany
  • 150 ml majonézy
  • 1 ks menší červené cibule
  • 2 stroužky česneku - velké,nebo 3 menší
  • 2 špetky mletého pepře
  • 1 lžička medu
  • 2 špetky soli
  • Na posypání
  • 0,5 svazku pažitky

Postup přípravy

  1. Filety omyjte a nakrájejte na kousky velké přibližně 4 cm.
  2. V misce smíchejte smetanu, majonézu, prolisovaný česnek, pepř, sůl, med a jemně nasekanou cibuli.
  3. Do vhodné sklenice dejte vždy vrstvu majonézy, vrstvu ryb, vrstvu majonézy atd.
  4. Sklenici uzavřete a nechte jeden den uležet v chladu.
  5. Před podáváním posypte nasekanou pažitkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,72g
  • Sacharidy:

    197,90g
    • Cukry:

      97,20g
  • Tuky:

    132,83g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 280 kcal

35

minut jízdy na kole

26

minut běhu

83

minut uklízení



Podobné recepty

Losos s kurkumou a citróny

(4 hlasů)
45min
1223 kJ

Těstoviny s krevetami

(9 hlasů)
1h a 30min
918 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryby v česnekové remuládě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat