Prostreno.cz

Polévka s brambory, pórkem a klobásou

Sametově hladká bramborová polévka ve španělském stylu.

08.03.2018 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

286 kJ / 68 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Na 2 lžících oleje nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli a pórek.
  3. Přidejte na plátky nakrájený česnek a míchejte 1 minutu.
  4. Přidejte brambory, vývar a vařte, až jsou brambory měkké, pak polévku rozmixujte.
  5. Mezitím na dvou lžících oleje orestujte nakrájenou klobásu (nakrájejte na plátky, pak na proužky).
  6. Polévku podávejte s orestovanou klobásou, posypanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,10 g
  • Sacharidy:

    91,23 g
    • Cukry:

      8,53 g
  • Tuky:

    130,69 g
  • Vláknina:

    6,00 g

Aktivita pro spálení:

68 kcal
8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení





Podobné recepty

Drožďová polévka

(3 hlasů)
35min
145 kJ

Chřestový krém

(2 hlasů)
55min
281 kJ

Zimní zeleninová polévka s nudlemi

(3 hlasů)
1h a 10min
361 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s brambory, pórkem a klobásou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba