Prostreno.cz

Kapří podkovy na fenyklu

Kapr na vánoce nemusí být jen smažený.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 830 kJ / 198 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy6g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z pomerančů nastrouhejte kůru a z obou vymačkejte šťávu, přidejte sůl, pepř, fenykl a vše dobře prošlehejte.
  2. Do připravené marinády vložte kapří podkovy a nechte 2 hodiny marinovat.
  3. Podkovy pak zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.
  4. Podávejte posypané nasekanou pažitkou.

TIP:

Pokud nemáte rádi fenykl, použijte jiné, oblíbené koření. Stejným způsobem můžete připravit i jiné ryby.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,80g
  • Sacharidy:

    94,80g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    189,70g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 198 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

59

minut uklízení



Podobné recepty

Tuňákové krokety se zeleninou

(2 hlasů)
55min
837 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kapří podkovy na fenyklu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat