Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - ryby a mořské plody

Grilovaný pstruh s pečenou dýní

3 hlasy
1h a 30min 805kJ 290 Kč

Netradiční, ale velmi chutné spojení grilované ryby a máslové dýně, která má lehce oříškovou chuť.

Krevety v česnekové omáčce

3 hlasy
20min 683kJ 200 Kč

Krevety ve španělském stylu. Jídlo, které vám připomene večer v taverně.

Krevety na špejli

1 hlas
60min 342kJ 350 Kč

Hledáte možnost jak upravit krevety? Vyzkoušejte krevetový špíz s houbami a rajčaty. Je to pochoutka.

Rybí filé s petrželkou

5 hlasů
1h a 5min 718kJ 150 Kč

Jemně pikantní rybí filé na másle pečené v troubě.

Treska plněná anglickou slaninou

5 hlasů
1h a 5min 1040kJ 180 Kč

Dokonale chuťově vyladěná ryba. A přitom vám k její přípravě stačí jen pár surovin.

Bramborový salát s lososem

6 hlasů
50min 385kJ 99 Kč

Svěží bramborový salát inspirovaný skandinávskou kuchyní.

Salát s krevetami

5 hlasů
25min 379kJ 220 Kč

Tenhle salát připravíte opravdu během chvilky, je lehký se zeleninou a bez majonézy.

Rybí filé na másle s barevným pepřem

3 hlasy
50min 666kJ 210 Kč

Červený a zelený pepř není tak štiplavý, má jemnou a nasládle ovocnou chuť a k rybám se skvěle hodí.

Treska se žampióny

3 hlasy
55min 494kJ 200 Kč

Treska dušená na víně s dušenými žampióny. Lehké, rychlé a zdravé.

Pstruh na jablkách

1 hlas
1h a 10min 602kJ 200 Kč

Pstruh patří k našim nejkvalitnějším a nejlahodnějším rybám. Pstruhům stačí krátká příprava.Stačí, aby se po vpichnutí vidličkou k páteři maso lehce oddělovalo od kostí.

Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč