Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - ryby a mořské plody

Pstruh na estragonu

35min 756kJ 180 Kč

S estragonem a máslem je chuť ryby dokonalé vyladěná.

Slávky s chilli papričkou

35min 308kJ 190 Kč

Sehnat čerstvé slávky není dnes už žádný problém, rozhodně je zařaďte do vašeho jídelníčku. Jsou výborné a velmi rychlé na přípravu.

Avokádový krém s krevetami

25min 540kJ 200 Kč

Avokádový krém nabídněte svým hostům jako předkrm.

Ryby v krémové omáčce

2 hlasy
1h a 10min 651kJ 240 Kč

Ryba dušená na másle s omáčkou se žampiony.

Ryba pečená se sýrem

55min 436kJ 240 Kč

Ryba pečená se sýrem, podávána s pečenými cherry rajčaty a česnekem.

Avokádový salát s krevetami

30min 704kJ 160 Kč

Salát z avokádem krevetami, zeleným salátem a koprovou zálivkou.

Rybí filé s citronový pepřem

45min 329kJ 250 Kč

Kopr, sušený fenykl a citronový pepř dodají rybě skvělou chuť.

Treska se smetanovým přelivem

50min 568kJ 230 Kč

Zdravé rybí maso bychom měli zařadit do jídelníčku častěji.

Pečená kambala

2 hlasy
1h a 30min 451kJ 150 Kč

Lahodné bílé maso skryté pod skvrnitou hrbolatou kůží kambaly se dá připravit na desítky způsobů, platí ale, že méně je více.

Losos s broskvovým čatní

3 hlasy
50min 647kJ 240 Kč

Zdravý losos s aromatickým broskvovým čatní .

Čokoládové perníkové kostky

Čokoládové perníkové kostky

1h a 30min 1553kJ 200 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ