Prostreno.cz

Petrželové rizoto

Rychlé rizoto s petrželkou a mandlemi.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 35min

    10min příprava

    25min vaření

  • 1433 kJ / 342 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy33g
tuky20g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na lžíci másla orestujte nakrájenou cibuli. K cibuli přidejte rýži a 2 minuty restujte. Rýži zalijte 300 ml vody, osolte a za občasného míchání uvařte doměkka.
  2. Petrželku nasekejte najemno.
  3. Mandle orestujte na 2 lžících másla.
  4. Uvařenou rýži promíchejte s petrželkou a posypte mandlemi s máslem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,00g
  • Sacharidy:

    116,20g
    • Cukry:

      8,80g
  • Tuky:

    133,75g
  • Vláknina:

    14,80g

Aktivita pro spálení: 342 kcal

42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení



Podobné recepty

Rizoto se sušenými houbami

(23 hlasů)
35min
801 kJ

Rizoto s pórkem a slaninou

(21 hlasů)
50min
616 kJ

Risotto s vínem a parmezánem

(19 hlasů)
25min
960 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Petrželové rizoto

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat