Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí dušené s houbami

lanvin
8hlasů
Hodnotit

1h a 10min

20min příprava

50min vaření

497 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky3g sacharidy16g bílkoviny

Jednoduchý recept na dušené hovězí maso.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g hovězího zadního masa
  • 300 g hub
  • 2 stroužky česneku
  • 100 ml červeného vína
  • 50 ml oleje
  • 120 ml smetany
  • 2 ks cibule
  • 1 hrst zelené petrželky
  • 1 špetka mletého nového koření
  • 3 špetky soli
  • 1 špetka mletého pepře

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na kousky. Spolu s nakrájenou cibuli maso orestujte na oleji. Přidejte očištěné, nakrájené houby, na jemné plátky nakrájený česnek, koření, víno a přikryté duste doměkka. Délka dušení záleží na tom, jaké maso použijete.
  • K měkkému masu přidejte pro zjemnění omáčky smetanu a povařte 10 minut. Podávejte posypané petrželkou.
Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

2 hlasy
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

3 hlasy
1h a 10min 1461kJ 150 Kč

Podobné recepty

Hovězí se zeleninou

Hovězí se zeleninou

17 hlasů
1h a 25min 314 kJ 220 Kč
Dušené hovězí s artyčoky

Dušené hovězí s artyčoky

12 hlasů
1h a 10min 644 kJ 241 Kč
Hovězí na víně

Hovězí na víně

16 hlasů
3h a 20min 412 kJ 236 Kč
Hovězí s brusinkovým kompotem

Hovězí s brusinkovým kompotem

9 hlasů
1h a 40min 534 kJ 260 Kč
Hovězí s máslovou omáčkou

Hovězí s máslovou omáčkou

5 hlasů
1h a 15min 703 kJ 345 Kč
Hovězí s lilkem

Hovězí s lilkem

10 hlasů
40min 813 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření