Prostreno.cz

Mrkvový eintopf

Sytá polévka z mrkve a červené řepy z jednoho hrnce, nebo-li "eintopf".

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 164 kJ / 39 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. Mrkev, celer a červenou řepu oloupejte a nakrájejte nejprve na plátky, ty pak na slabé dlouhé nudličky.
  2. Nakrájené nudličky zeleniny vložte do většího hrnce, zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiveďte k varu.
  3. Přidejte nakrájenou cibuli a na mírném plameni vařte asi 20 minut. Horkou vařenou zeleninu rozdělte do misek a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,73g
  • Sacharidy:

    103,72g
    • Cukry:

      15,20g
  • Tuky:

    4,46g
  • Vláknina:

    30,10g

Aktivita pro spálení: 39 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

11

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Chléb s avokádem

(17 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Mrkvový eintopf

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat