Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Mrkvový eintopf

lanvin
11hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

168 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky8g sacharidy2g bílkoviny

Sytá polévka z mrkve a červené řepy z jednoho hrnce, nebo-li "eintopf".

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g mrkve
  • 1 ks červená cibule
  • 150 g celeru
  • 100 g červené řepy
  • 800 ml zeleninového vývaru
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky čerstvě namletého pepře
  • Na ozdobu
  • 2 snítky mrkvové natě

Postup přípravy

  • Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. Mrkev, celer a červenou řepu oloupejte a nakrájejte nejprve na plátky, ty pak na slabé dlouhé nudličky.
  • Nakrájené nudličky zeleniny vložte do většího hrnce, zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiveďte k varu.
  • Přidejte nakrájenou cibuli a na mírném plameni vařte asi 20 minut. Horkou vařenou zeleninu rozdělte do misek a podávejte.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

7 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

21 hlasů
30min 152 kJ 33 Kč
Mrkvový krém

Mrkvový krém

27 hlasů
25min 234 kJ 30 Kč
Mrkvová polévka s brusinkami

Mrkvová polévka s brusinkami

22 hlasů
35min 338 kJ 99 Kč
Velikonoční mrkvová polévka

Velikonoční mrkvová polévka

24 hlasů
40min 536 kJ 87 Kč
Mrkvová polévka s koriandrem

Mrkvová polévka s koriandrem

15 hlasů
40min 261 kJ 74 Kč
Mrkvový krém

Mrkvový krém

28 hlasů
30min 257 kJ 55 Kč

Články nejen o vaření