Prostreno.cz

Mrkvový eintopf

Sytá polévka z mrkve a červené řepy z jednoho hrnce, nebo-li "eintopf".

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 163 kJ / 38 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. Mrkev, celer a červenou řepu oloupejte a nakrájejte nejprve na plátky, ty pak na slabé dlouhé nudličky.
  2. Nakrájené nudličky zeleniny vložte do většího hrnce, zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiveďte k varu.
  3. Přidejte nakrájenou cibuli a na mírném plameni vařte asi 20 minut. Horkou vařenou zeleninu rozdělte do misek a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,93g
  • Sacharidy:

    102,12g
    • Cukry:

      21,20g
  • Tuky:

    4,46g
  • Vláknina:

    32,10g

Aktivita pro spálení: 38 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

11

minut uklízení



Podobné recepty

Mrkvová polévka

(25 hlasů)
30min
160 kJ

Mrkvový krém

(28 hlasů)
25min
243 kJ

Mrkvová polévka s brusinkami

(23 hlasů)
35min
368 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mrkvový eintopf

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat