Prostreno.cz

Mrkvový eintopf

Sytá polévka z mrkve a červené řepy z jednoho hrnce, nebo-li "eintopf".

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 162 kJ / 38 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. Mrkev, celer a červenou řepu oloupejte a nakrájejte nejprve na plátky, ty pak na slabé dlouhé nudličky.
  2. Nakrájené nudličky zeleniny vložte do většího hrnce, zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiveďte k varu.
  3. Přidejte nakrájenou cibuli a na mírném plameni vařte asi 20 minut. Horkou vařenou zeleninu rozdělte do misek a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,66g
  • Sacharidy:

    85,83g
    • Cukry:

      12,02g
  • Tuky:

    6,26g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 38 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

11

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mrkvový eintopf

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat