Prostreno.cz

Kuřecí plátek s červeným pepřem

Lehce pikantní kuřecí stehna.

14.09.2012 lanvin
1h a 5min

45min příprava

20min vaření

666 kJ / 159 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kuřecí plátky lehce naklepejte.
  2. Pomerančovou šťávu promíchejte s bílým vínem, 2 lžícemi oleje, pomerančovou kůrou a pepřem. Maso naložte do připravené marinády na 30 minut.
  3. Hrášek překrojte napůl a blanšírujte ve vodě 5 minut, pak přelijte studenou vodou a sceďte.
  4. Na pánvi se zbývajícím olejem marinované maso opečte doměkka, maso osolte, opepřete, přidejte hrášek a prohřejte. Podávejte posypané pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    134,75 g
  • Sacharidy:

    43,32 g
    • Cukry:

      21,10 g
  • Tuky:

    105,29 g
  • Vláknina:

    12,30 g

Aktivita pro spálení:

440 kcal
55

minut jízdy na kole

41

minut běhu

131

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí plátky se šalvějí

(13 hlasů)
50min
795 kJ

Kuřecí plátky ve smetanové omáčce

(17 hlasů)
50min
460 kJ

Kuřecí plátek s brokolicí

(9 hlasů)
35min
947 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pažitka

30 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T0,7 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

pomerančová šťáva

45 kcal / 100g
B0,1 g
S10 g
T0,1 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí plátek s červeným pepřem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba