Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vývar s brambory a kapustou

lanvin
11hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

238 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky9g sacharidy2g bílkoviny

Zeleninový vývar doplněný kapustou a brambory.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks velké cibule
  • 2 lžíce másla
  • 500 g brambor
  • 250 g kapusty
  • 1.2 l zeleninového vývaru
  • 3 stroužky česneku

Postup přípravy

  • Na rozehřátém másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek.
  • Oloupané brambory nakrájejte na kostičky.
  • Přidejte je spolu s nakrájenými listy kapusty do hrnce a osmahněte tak 5 minut.
  • Zalijte vývarem, přikryjte a vařte, dokud zelenina nezměkne. Podávejte s pečivem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Zapečená česneková polévka

Zapečená česneková polévka

10 hlasů
60min 570 kJ 95 Kč
Polévka z brokolice se sýrem

Polévka z brokolice se sýrem

16 hlasů
35min 244 kJ 85 Kč
Hovězí vývar s žampióny

Hovězí vývar s žampióny

13 hlasů
30min 195 kJ 70 Kč
Dýňová polévka se špagetami

Dýňová polévka se špagetami

14 hlasů
40min 304 kJ 80 Kč
Nudlová polévka se sušenými houbami

Nudlová polévka se sušenými houbami

10 hlasů
1h a 50min 303 kJ 90 Kč
Selská polévka

Selská polévka

11 hlasů
55min 255 kJ 150 Kč

Články nejen o vaření